Persbericht partnership KNKF en MyGymAnywhere

‘If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together!’

De Koninklijke Nederlandse Krachtsport & Fitness bond (KNKF) en MyGymAnywhere hebben hun handen ineen geslagen en zijn een samenwerking aangegaan.

De KNKF heeft als doel krachtsport en fitness te promoten en te laten groeien, de kwaliteit van sportscholen en professionals te ondersteunen en de maatschappelijke waarde van krachtsport en fitness te bevorderen. 

MyGymAnywhere is hét platform tussen sportscholen, boxen, studio’s en sporters. 

In de MyGymAnywhere app kan de sporter eenvoudig zien welke gym zich het dichtstbij zijn actuele locatie bevindt en direct een dag-, week- of maandpas aanschaffen.

Het gezamenlijk doel dat de KNKF deelt met MyGymAnywhere is ‘de toegankelijkheid van krachtsport en fitness te vergroten’.

‘Onze doelen met de Krachtsport & Fitness in Nederland zijn ambitieus en gericht. Wij willen de sport toegankelijk, levendig en competitief maken en houden.’, aldus Paul Lengkeek, Voorzitter KNKF. De inzet van slimme technologie, zoals MyGymAnywhere biedt daarbij toegevoegde waarde voor alle enthousiaste krachtsporters, fitnessers en aangesloten gyms.  

‘Om doelen te behalen is samenwerken de beste manier: samen ben je écht sterker.’, vindt ook Liesbeth Uithol, Eigenaar MyGymAnywhere

De gyms die zijn aangesloten bij www.MyGymAnywhere.com krijgen 

  • nieuwe leads, 
  • meer bezoekers, 
  • een betere online vindbaarheid, 
  • een doorlopende online advertentie,
  • geen extra (balie) werkzaamheden,
  • geen vaste, terugkerende kosten en
  • additionele omzet.

MyGymAnywhere ondersteunt de KNKF ook bij de organisatie van het eerste Nederlandse Kampioenschap Functional Fitness op 29 en 30 juni 2019. Deze sport neemt wereldwijd een enorme vlucht en heeft international als doelstelling een Olympische sport te worden.

De kwalificatie voor het NK Functional fitness gaat via een online qualifier in de periode van 19 en 28 april 2019.

De 20 beste mannen, 20 beste vrouwen en 5 beste teams plaatsen zich voor het NK in Utrecht.

Hier zal op 29 en 30 juni gestreden worden voor een plaats op het WK, welke op 31 aug – 1 sept 2019 gehouden wordt in Malmö, Zweden.

Aanmelden kan via www.knkf.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *